EZCAM 
CNC Programming Simplified…

CNC Programming Simplified...


UITNODIGING PRESENTATIE
EZCAM V2023


NIEUW in EZCAM Versie 2023

3D modellen domineren elke andere vorm van communicatie tussen CAD-ingenieurs en EZ-CAM-programmeurs. Om van deze uitwisseling te profiteren, heeft  EZ-CAM vanaf v2021 zijn focus verlegd van de traditionele benadering van het werken met curves, die een pad of grens definiëren voor elke werkstap, naar een meer geavanceerde oplossing door de faces van het model te selecteren. Door dit te doen, kan je met Smart Click worksteps maken in dezelfde tijd die nodig is om een gat, afschuining, filet, pocket of contour te bepalen met curves.

In versie 2023 is curveless bewerken uitgebreid met de Turn module en in Mill verder verbeterd inclusief automatisch positioneren met 4e as.

Lees verder….

EZ-CAM mobiele tools voor afstandsbediening

EZ-CAM biedt nu een gratis begeleidende app voor mobiele apparaten. Of u nu op uw computer zit of niet op kantoor, met de nieuwe EZ-CAM Mobile Tools-app kunt u uw EZ-CAM-programma rechtstreeks op uw mobiele apparaat bekijken, simuleren en wijzigen en vervolgens de wijzigingen terug naar uw pc downloaden. Lees verder….

Get Connected

Google Play:

IOS:

CNC Programming simplified…

Wat is EZCAM

EZCAM was een van de eerste pc-gebaseerde CAM-systemen die in 1982 op de markt kwamen. Tot op de dag van vandaag blijft het innovatieve, productieve, betaalbare productieoplossingen bieden. Van eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken 2-assig frezen en draaien tot volledige 3- en 4-assige frezen, frezen / draaien, 5-assige draad-EDM en boog G-code optimalisatie.

Neem contact met ons op voor meer informatie over EZCAM