1. PC naar PC gepersonaliseerde ondersteuning
  2. Aangepaste video’s – Vraag ons alles en we genereren een video die specifiek is voor uw taak
  3. Facebook chat
  4. Videolinks, versus grote videodownloads, voor uw gemak
  5. Klantschermopname (Windows 10) – wij helpen u bij het oplossen van uw problemen door uw eigen stappen te volgen
  6. E-mail ondersteuning
  7. Telefonische ondersteuning
  8. Bibliotheek met trainingsvideo’s
  9. Postprocessor-bewerkingsservices
  10. Product ontwikkeling

U kunt uw werkbalkinstellingen en schermlay-out opslaan door naar het menu Beeld te gaan, een REG-bestand aan te passen en te exporteren. Voordat u klaar bent om EZCAM te openen, dubbelklikt u eenvoudig op het .reg-bestand dat u hebt opgeslagen. Wanneer u nu EZCAM opent, verschijnen uw werkbalken. U kunt dit REG-bestand overbrengen naar een andere computer.

EZCAM heeft honderden post-processors die passen bij verschillende machinecontrollers. We hebben sinds de jaren 80 bewezen post-processors opgebouwd. Iedereen heeft verschillende eisen met betrekking tot hoe zijn machinecode eruit moet zien en zich moet gedragen. We passen uw post-processors graag in de kortst mogelijke tijd aan.

Allereerst wil ik erop wijzen dat u geen EZCAM-software huurt. U bezit de software en het versienummer op het moment van uw eerste aankoop. Elk jaar is EZCAM toegewijd om belangrijke releases beschikbaar te stellen. In deze releases staan ​​verbeteringen om u productiever te maken. De onderhoudskosten bedragen slechts een fractie van de gekochte prijs. Als u een jaar overslaat, is er geen verplichting om te betalen voor elke overgeslagen versie. De prijs van uw onderhoud stijgt wel, maar alleen in kleine stappen voor elk jaar.

De meeste mensen vinden dat ultrasnelle bewerking niet op hen van toepassing is, vooral wanneer hun machine beperkt is tot 100 inch per minuut. Interessant genoeg is het van toepassing. U profiteert van betere afwerking van onderdelen, elimineert semi-finishbewerkingen, vermindert belastingen op spindellagers (en op kogelschroeven) en vermindert trillingen. Constante materiaalafnamesnelheid wordt verkregen door optimalisatie van de voedingssnelheid en circulaire snijkansen in combinatie met radiale helling in / uit bewegingen garanderen een continu gereedschapspad zonder scherpe hoeken. Dit vermindert de bewerkingstijd en verlengt de levensduur van het gereedschap tot 10 keer.

EZCAM verbetert strategisch uw invoersnelheid voor retourpassen in pocketstappen die Smooth HSM (High Speed Machining) gebruiken. HSM gebruikt de maximale invoersnelheid die is opgegeven in uw postprocessor. Uw maximale voedingssnelheid kan worden aangepast in uw M-Build-software door naar de sectie CNC – Info, Algemeen te gaan. We helpen u graag verder.

EZCAM slaat uw bestand op in een map naar keuze. U kunt bestanden opslaan op een PCMCIA-kaart, floppydisk of USB. U kunt bestanden verzenden via RS232- of Ethernet-verbindingen. Voor RS232-communicatie levert EZ-CAM u software met de naam EZ-DNC Express. Deze software wordt gebruikt voor het laden van uw programma in het geheugen van de machine of voor het druppelen van grotere bestanden.

Microsoft heeft hiervoor een patch. U kunt hun website bezoeken op: http://support.microsoft.com/kb/917607
Zorg ervoor dat uw instellingen voor baudrate, pariteit en debietregeling in EZ-DNC Express overeenkomen met de parameters in uw machine. Gebruik voor kabels van meer dan 50 voet een afgeschermde kabel. Uw kabelpenconfiguraties MOETEN eerst en vooral correct zijn – raadpleeg uw machinehandleiding en test vervolgens op continuïteit. Als uw communicatiekabel van USB naar 9-pins gaat, zorg er dan voor dat er geen gele vlag in Apparaatbeheer staat, zoek uw communicatiecomport. Installeer het stuurprogramma voor deze kabel. Soms volstaat het eenvoudigweg uw USB-kabel los te koppelen en weer aan te sluiten op uw computer. We raden een Moxa-merkkabel aan.

Bij elke MILL PRO-aankoop ontvangt u een viercijferig .mod-bestand. Dit ****. Mod-bestand moet voor elke computer worden opgeslagen in de map C: \ EZCAMW \ EZCAMxx (xx betekent versienummer). Een andere mogelijkheid kan zijn dat u zich in het verkeerde product bevindt. Ga naar het bestandsmenu in EZCAM, selecteer Nieuw en zorg dat Mill Pro is geselecteerd.

Zorg ervoor dat uw EZCAM-software is geïnstalleerd als beheerder. Zorg ervoor dat het stuurprogramma van uw grafische kaart up-to-date is. Instellingen voor grafische kaarten moeten mogelijk worden aangepast.

Op zoveel verrassende manieren heeft EZCAM 3D-bewerking eenvoudiger gemaakt dan de meeste 2D-toepassingen. U kunt complete 3D-toolpaden produceren door eenvoudige oppervlakteselectie. Enkele bewerkingsparameters later en uw onderdeel is de deur uit – foutloos en nauwkeurig afgewerkt.

Onze EZ-EDM-module bevat volledig geautomatiseerde 4-assige toolpaths, met behulp van solide modelherkenning. We genereren de draadpaden en de bewerking allemaal door op de boven- en onderkant van het solide model te klikken.

Turn / Mill-bewerkingen worden eenvoudig gegenereerd in ons EZ-Turn-pakket. We ondersteunen de Y-as (met een klik op een knop), roterende as, sub-spindels en twee onafhankelijke torentjes. EZ-Turn werkt zelfs rechtstreeks vanuit een solide model.

FilterMAX converteert point-to-point G-code toolpaths naar tangent arc moves of NURBS, wat resulteert in bestanden die tot 98% korter zijn. In plaats van duizenden lineaire segmenten te snijden, snijdt de machine raakbogen, waardoor het oppervlak gladder wordt. Kleine lineaire bewegingen kunnen de verwerkingstijd van een CNC-besturing aanzienlijk vertragen; boogbewegingen gegenereerd door FilterMAX elimineren deze vertraging waardoor de machine veel sneller kan werken. Voedingssnelheden kunnen ook worden geoptimaliseerd voor scherpe hoekvertraging.

Twee sessies kunnen tegelijkertijd worden geopend. Dubbelklik eenvoudig op de snelkoppelingen op het bureaublad. Als een bureaubladsnelkoppeling is toegevoegd aan de taakbalk, klik dan met de rechtermuisknop op het pictogram en klik op EZCAM.

Neem contact met ons op voor meer informatie over EZCAM