EZCAM 
CNC Programming Simplified…

CNC Programming Simplified...

EZCAM PRESENTEERT:

Webinar

Geautomatiseerd bewerken
van Solid Models

Wanneer?

Donderdag 13 april 2023
van 14.00 uur tot 15.00 uur

Gastspreker:

• Simen Keizer

Programma:

• Introductie
• Uitleg over geautomatiseerd bewerken van Solid Models
• Afsluiting

NIEUW IN EZCAM Versie 2023

3D modellen domineren elke andere vorm van communicatie tussen CAD-ingenieurs en EZ-CAM-programmeurs. Om van deze uitwisseling te profiteren, heeft  EZ-CAM vanaf v2021 zijn focus verlegd van de traditionele benadering van het werken met curves, die een pad of grens definiëren voor elke werkstap, naar een meer geavanceerde oplossing door de faces van het model te selecteren. Door dit te doen, kan je met Smart Click worksteps maken in dezelfde tijd die nodig is om een gat, afschuining, filet, pocket of contour te bepalen met curves.

In versie 2023 is curveless bewerken uitgebreid met de Turn module en in Mill verder verbeterd inclusief automatisch positioneren met 4e as.

Lees verder….

EZ-CAM MOBILE TOOLS GRATIS APP

MOBILE TOOLS VOOR AFSTANDSBEDIENING

EZ-CAM biedt u bij V2023 een gratis bijbehorende app aan voor mobiele apparaten. Of het nu bij uw machine of buiten uw kantoor is, met de nieuwe EZ-CAM Mobile Tools app  kunt u uw EZ-CAM-programma  rechtstreeks op uw mobiel bekijken, simuleren en wijzigen en vervolgens de wijzigingen terug naar  uw pc downloaden.

Get Connected

EZ-CAM Mobile Tools is ontworpen om de disconnectie tussen machinebediening  en EZ-CAM programmering op te heffen. Te vaak wordt men afgeleid en wordt waardevolle informatie  vergeten of nooit gecommuniceerd. Met EZ-CAM Mobile Tools kunnen gegevens op afstand en onmiddellijk worden uitgewisseld, waardoor kostbare fouten worden vermeden. Lees verder….

CNC Programming simplified…

Wat is EZCAM

EZCAM was een van de eerste pc-gebaseerde CAM-systemen die in 1982 op de markt kwamen. Tot op de dag van vandaag blijft het innovatieve, productieve, betaalbare productieoplossingen bieden. Van eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken 2-assig frezen en draaien tot volledige 3- en 4-assige frezen, frezen / draaien, 5-assige draad-EDM en boog G-code optimalisatie.

Neem contact met ons op voor meer informatie over EZCAM