EZ-MILL Pro breidt de standaard EZ-MILL-mogelijkheden uit om te voldoen aan de veeleisende behoeften van de professional in prototypen, gereedschappen en matrijzen. EZ-MILL Pro bevat alle functionaliteit van EZ-MILL plus oppervlaktecreatie en bewerkingsmogelijkheden. 3D Surface Machining Wizard combineert 12 verschillende voorbewerkings- en nabewerkingsstrategieën in een nieuw en eenvoudig te gebruiken dialoogvenster.

Wizard 3D-werkstap bewerken

We hebben een nieuwe 3D-oppervlaktebewerkingswizard toegevoegd aan het bewerkingsmenu. Naast vele cyclusgerelateerde verbeteringen, dient deze nieuwe wizard nu als de basis voor alle 3D-oppervlaktebewerking door alle opties te combineren onder een nieuwe en eenvoudig te gebruiken dialooginterface. Het biedt een eenvoudig te begrijpen keuze van methoden en toolpadtypen waarmee zelfs onervaren gebruikers hun eerste 3D toolpaths met een paar klikken kunnen genereren.

Voor de meeste onderdelen hebt u misschien slechts drie werkstappen nodig, van massief materiaal tot afgewerkt werkstuk. Selecteer eenvoudig de gewenste bewerking, voor-, na- of afwerken in de lijst. selecteer het type gereedschapspad dat het beste bij uw model past en voeg gereedschappen toe vanuit de gereedschapsbibliotheek.

Aanvullende instellingen worden door de wizard ingesteld op de juiste standaardwaarden, zodat u het gewenste gereedschapspad meteen op het scherm kunt controleren en weergeven. U kunt op elk moment terugkeren naar het dialoogvenster van de wizard om de instellingen te optimaliseren totdat u tevreden bent met de resultaten, terwijl aanvullende helpafbeeldingen waardevolle informatie bieden.

Deze aanpak is gebaseerd op jarenlange ervaring in combinatie met uitgebreid onderzoek en feedback van gebruikers. Met slechts een paar eenvoudige instellingen kan elke gebruiker, ongeacht ervaring, een 3D-bewerkingsstap maken met behulp van de nieuwe oppervlaktestrategieën van EZ-CAM en een complex gereedschapspad creëren. Tegelijkertijd weerhoudt de wizard ervaren gebruikers er niet van om gebruik te maken van het volledige scala aan toolpad-opties die soms nodig zijn om aan specifieke bewerkingsvereisten te voldoen.