EZ-MILL Pro breidt de standaard EZ-MILL-mogelijkheden uit om te voldoen aan de veeleisende behoeften van de professional in prototypen, gereedschappen, matrijzen en matrijzen. EZ-MILL Pro bevat alle functionaliteit van EZ-MILL plus oppervlaktecreatie en bewerkingsmogelijkheden. 3D Surface Machining Wizard combineert 12 verschillende voorbewerkings-, voorbewerkings- en nabewerkingsstrategie√ęn in een nieuw en eenvoudig te gebruiken dialoogvenster.

Wizard 3D-werkstap bewerken

We hebben een nieuwe 3D-oppervlaktebewerkingswizard toegevoegd aan het bewerkingsmenu. Naast vele cyclusgerelateerde verbeteringen, dient deze nieuwe wizard nu als de basis voor alle 3D-oppervlaktebewerking door alle opties te combineren onder een nieuwe en eenvoudig te gebruiken dialooginterface. Het biedt een eenvoudig te begrijpen keuze van methoden en toolpadtypen waarmee zelfs onervaren gebruikers hun eerste 3D toolpaths met een paar klikken kunnen genereren.

Voor de meeste onderdelen hebt u misschien slechts drie werkstappen nodig, van vaste voorraad tot afgewerkt werkstuk. Selecteer eenvoudig de gewenste bewerking Ruw, Ruw of Voltooien in de lijst, selecteer het type gereedschapspad dat het beste bij uw model past en voeg gereedschappen toe vanuit de gereedschapsbibliotheek. Extra instellingen worden door de wizard ingesteld op de juiste standaardwaarden, zodat u het gewenste toolpad direct op het scherm kunt controleren en weergeven. U kunt op elk gewenst moment terugkeren naar het wizardvenster om de instellingen te optimaliseren totdat u tevreden bent met de resultaten, terwijl extra Help-afbeeldingen waardevolle informatie bieden.