EZ-MILL is een volledig freessysteem met veel geavanceerde mogelijkheden die normaal gesproken worden geassocieerd met duurdere systemen. Het omvat alle EZ-MILL Express-functionaliteit plus Gears / Splines / Cams Geometry Creation, 2,5D freesbewerkingen toegepast op geïmporteerde solide modellen, indexering / omwikkeling op de 4e as en een 3D-profileercyclus. Ook inbegrepen is de opdracht Curve optimaliseren om krommen te vereenvoudigen door raaklijnen aan polylijnsegmenten te passen. Robuuste data-vertalers laten toe dat onderdeelmodellen worden geïmporteerd uit vrijwel elk CAD-systeem, en krachtige geometrie-extractietools maken prismatische bewerking van 3D-gegevens een eenvoudige taak. Met de unieke geïntegreerde spreadsheet van EZCAM kunt u alle bewerkingsparameters in één oogopslag bekijken en met de associatieve toolpath-generatie kunt u uw toolpaths bijwerken met slechts een enkele klik.

EZ-MILL, alle functionaliteit die u nodig hebt voor een geweldige prijs!

We hebben 3 verschillende niveaus van freesfunctionaliteit, afhankelijk van uw behoeften. Ons goedkoopste product is EZ-MILL Express. Het biedt robuuste 2.5D-bewerkingen zoals zakken, contouren, belettering en meer. Hiermee kunt u geometrie importeren via IGES / DXF / DWG of u kunt deze maken met behulp van de krachtige geometrie-toolbox.

De volgende stap is ons standaard EZ-MILL-product, inclusief alle EZ-MILL Express-functionaliteit plus Gears / Splines / Cams Geometry Creation, 2,5D freesbewerkingen toegepast op geïmporteerde solide modellen, 4e as indexering / verpakking, een 3D-profilering fiets. Ook inbegrepen is de opdracht Curve optimaliseren om krommen te vereenvoudigen door raaklijnen aan polylijnsegmenten te passen.

Het freesproduct op het hoogste niveau is EZ-MILL Pro en bevat alle functies van EZ-MILL plus mogelijkheden voor het maken en bewerken van oppervlakken. 3D Surface Machining Wizard combineert 12 verschillende voorbewerkings-, voorbewerkings- en nabewerkingsstrategieën in een nieuw en eenvoudig te gebruiken dialoogvenster.

Solide modellering met RHINO
Met 3DM en klembordondersteuning kunnen gebruikers Rhino-modellen rechtstreeks kopiëren en in EZ-MILL plakken

Voedingsoptimalisatie
geef uw beoogde paardenkrachten op en laat EZ-MILL uw voedingssnelheden optimaliseren op basis van de hoeveelheid verwijderde producten