De EZCAM Express-productfamilie biedt een geïntegreerd ontwerp en een 2-assig bewerkingssysteem voor een betaalbare prijs. Deze gestroomlijnde applicaties zitten boordevol meer dan twintig jaar G-code programmeerervaring en CNC-knowhow en bevatten alle essentiële functies van de standaard EZCAM-producten. De krachtige geometrie-constructietools zijn gemakkelijk te leren en te gebruiken, en meerdere import / export-opties, waaronder DXF en IGES, laten bestaande CAD-systemen gemakkelijk toe.

EZCAM Express, het is een geweldige manier om te beginnen met programmeren ... vandaag!

We hebben 2 verschillende niveaus van draaifunctie, afhankelijk van uw behoeften. Ons goedkoopste product is EZ-TURN Express. Het biedt een robuuste standaard 2-assige draaifunctie, waaronder grof draaien, bekleden, kotteren, draadsnijden, groefsteken en meer. Hiermee kunt u geometrie importeren via IGES / DXF / DWG, of u kunt het maken met behulp van de krachtige geometrie-toolbox. Een bibliotheek met post-processors voor populaire machines is ook opgenomen samen met een hulpprogramma waarmee u ze kunt wijzigen of uw eigen kunt maken. Met een NC-teksteditor kunt u bewerkingshandelingen uitvoeren, zoals het opnieuw nummeren, en met de ingebouwde DNC-communicatie kan het programma naar de machine worden verzonden.

De volgende stap is ons standaard EZ-TURN-product, inclusief alle EZ-TURN Express-functionaliteit plus solide simulatie / verificatie, aangepaste voorraadgrensdefinitie, live gereedschapfrezen en boren op de OD of voorkant, en meer.

NIEUW!… EZ-TURN Express
Een vereenvoudigde versie van ons populaire EZ-TURN-programma voor een geweldige prijs

EZ-TURN Express-bewerkingscycli
omvatten Pocketing met onbeperkte eilanden, Hole-patronen en belettering